Yes, het is zover!
Het plannen van jullie grote dag is aangekomen. Eye on Beauty is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in bruidsvisagie & bruidskapsels. Speciaal voor jou als toekomstige bruid heeft Eye on Beauty diverse services om jouw dag compleet te maken.

Tijdens het kennismakingsgesprek, vaak via de telefoon, noteer ik al je wensen. Je mag mij vantevoren al een voorbeeld sturen van je wensen qua kapsel en visagie. Ik heb dan voordat je een bezoek brengt aan mijn salon al het totaalplaatje in mijn hoofd. Tijdens het proefmoment (ca. 2-2,5 uur) in de salon wordt in opbouwend overleg een Visagie aangebracht, hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen en de sfeer, evt kleuren van de bruiloft. Qua Bruidskapsel wordt rekening gehouden met je bruidsjurk en evt thema van de bruiloft. Tevens wordt er een gepast huidverzorgingsadvies gegeven om zo het optimale resultaat te bereiken voor je visagie op je trouwdag.

Tips voor het proefmoment:
*zorg ervoor dat je lichte, evt witte bovenkleding draagt, zodat je kunt zien hoe het evt bij je jurk past.
* probeer het proefmoment te plannen in combinatie met het doorpassen van je jurk.
*check bij je gasten of ze ook Visagie en/of haarstyling willen inplannen.
*Eye on beauty verkoopt ook haaraccessoires.

Het wordt aangeraden om een week voor de bruiloft een ontspannen moment in de salon te reserveren om je huid goed voor te bereiden. Tijdens deze behandeling kunnen ook je wenkbrauwen worden geëpileerd, wimpers & wenkbrauwen worden geverfd of een lashlifting worden ingepland.
Het is ook mogelijk om een duo behandeling in te plannen met je partner.

Op de ochtend van de bruiloft zal ik persoonlijk bij jou aan huis komen om je bruidsvisagie en eventueel Bruidskapsel aan te brengen zodat je ontspannen aan de dag kan beginnen. Ook is het mogelijk om visagie en haarstyling van bruidsgasten bij te boeken. Je krijgt van mij een touch up setje mee waar de nodige accessoires inzitten om je look gedurende de dag mee bij te werken/ Voorafgaande aan de receptie/feestavond is het mogelijk om een touch-up bij te boeken zodat de visagie en eventueel het kapsel nog even kan worden bijgewerkt.

Tip voor je trouwdag:
*zorg voor een rustige plek waar je ontspannen aan je dag kan beginnen. Liefst met voldoende daglicht.
Klik hier voor de prijslijst van de diverse arrangementen. Deze zijn altijd naar wens uit te breiden of aan te passen.
BRUIDSSTYLING image