Ik heb de afgelopen 24 jaar als visagiste heel wat ervaring opgedaan. Ik heb onder andere de visagie verzorgd voor portfolio fotoshoots, metamorfoses, modeshows, dansvoorstellingen, bedrijfsreclame enz. Door het volgen van diversen workshops blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken en laatste trends.
Mijn passie is vooral om mensen te laten zien dat ze met kleine aanpassingen al een heel ander resultaat kunnen bereiken, waardoor hun beste kwaliteiten nog beter naar voren komen. Ook is het fijn om als visagiste je klanten meer zelfvertrouwen te geven, waardoor men zich meteen beter gaat voelen en straalt. Dat is waar ik het voor doe!

Boek nu je visagie workshop privé of samen met een vriendin!! 

De laatste 24 jaar heb ik me verder gespecialiseerd in bruidsvisagie en haarstyling. Een bruidsvisagie is heel bijzonder om te doen. Niet alleen word je betrokken in een heel persoonlijk proces – van begin tot eind leef je met de bruid en haar familie mee – maar je zorgt er ook voor dat ze er de hele dag stralend en fris uitziet. Vanaf de proef make-up tot aan de avond touch-up op locatie word door mij persoonlijk verzorgd. De gelukkige en tevreden bruiden zijn de kroon op mijn werk!
Visagie image