Bruidsarrangement


Speciaal voor de toekomstige bruid heeft Eye on Beauty een aantal arrangementen samen gesteld. Deze arrangementen zijn naar wens uit te breiden. Tijdens de proefmake-up in onze salon wordt in gezamelijk overleg een make-up aangebracht, hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de stijl van de bruiloft en de persoonlijke wensen van de bruid. Er word rekening gehouden met haar bruidsjurk, kleuren en eventueel thema van de bruiloft. Tevens wordt er een gepast huidverzorgingsadvies gegeven om zo het optimale resultaat te bereiken.

Een week voor het huwelijk kan er naar wens tijd worden gereserveerd in onze salon waarin zij even alle stress kan vergeten en zij zich in alle rust kan laten verwennen met een verzorgende gelaatsbehandeling, zodat ze er op de dag zelf stralend uit zal zien.
Wenkbrauwen epileren, harsen of het verven van wimpers en/of wenkbrauwen kunnen allemaal bijdragen aan een mooi eindresultaat. Ook voor de bruidegom kan er een behandeling worden ingepland, evt samen met de bruid.

 Op de dag van de bruiloft zal ik persoonlijk bij de bruid aan huis komen om uw bruidsmake-up en eventueel bruidskapsel aan te brengen zodat ze ontspannen aan de dag kan beginnen. Ook is het mogelijk om visagie en haarstyling van bruidsgasten bij te boeken. Voorafgaande aan de receptie/feestavond is het mogelijk om een touch-up bij te boeken zodat de visagie en eventueel het kapsel nog even kan worden bijgewerkt. Ook kan er een afspraak in onze salon worden gemaakt voor familieleden. Klik hier voor de prijslijst van de diverse arrangementen. Deze zijn altijd naar wens uit te breiden of aan te passen.
BruidsarrangementBruidsarrangement