Met veel passie, creativiteit en veelzijdigheid verricht ik al ongeveer 25 jaar mijn werk als schoonheidsspecialiste en visagiste. Ik doe dit met veel liefde omdat ik het heerlijk vind als mensen tevreden en vol zelfvertrouwen mijn salon verlaten. Ik verzorg in mijn salon diverse gezichtsbehandelingen gericht op het perfectioneren van de conditie van uw huid. Er zijn diverse behandelingen mogelijk voor alle huidtypen, zie ook onder behandelingen voor meer uitleg. Naast mijn werk als schoonheidsspecialiste heb ik nog als passie bruidsstyling, ik verzorg zowel bruidvisagie als bruidskapsel voor de mooiste dag van je leven. Laat je huid en nagels voor je grote dag  verzorgen in de salon en het plaatje is compleet.

Vanaf Januari 2024 is er nog een specialisatie bij gekomen: Imago Styling, ik help u graag met het vinden van de perfecte kleding en kleurcombinaties om zo het beste in u naar boven te halen!

Wilt u uw huid eens lekker laten verwennen en genieten van een ontspannen behandeling of zoekt u een visagiste om u te laten stralen dan bent U bij Eye on Beauty aan het goede adres!

wilt u een afpraak maken? dan kan via 06 19 19 28 89 of via het contactformulier

Tot snel , veel liefs Vera.